top of page

Schaatslessen

Emiclaer on Ice biedt kinderen (en volwassenen) die nog niet of beter willen leren schaatsen, de mogelijkheid om schaatslessen te volgen op onze drijvende ijsbaan. Alle lessen worden gegeven door onze professionele instructeur Ken met ruim 35 jaar ervaring o.a. als ijshockey-coach in Canada.

De schaatslessen zijn voor kinderen tussen 5 en 10 jaar oud, bestaat uit 3 schaatslessen. Uiteraard is het ook mogelijk voor oudere kinderen en/of volwassenen. Individuele lessen en zelfs familie-lessen zijn mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden. De kosten voor de schaatslessen voor kinderen zijn € 25,- voor 3 lessen. Wij zorgen voor de schaatsen en helmen. U zorgt zelf voor de handschoenen (verplicht).

Data & Tijden

De 3-daagse cursussen worden op zaterdag en zondag in de ochtenden gegeven. De lessen duren 50 minuten en beginnen om 09.00 uur, 10.00 uur of 11.00 uur op zowel zaterdag als zondag. De eerste schaatslessen zijn op zaterdag 7 december.

Ook worden er bij voldoende belangstelling tijdens de Kerstvakantie door de week in de ochtenden schaatslessen gegeven.

Indien uw kind(eren) willen laten deelnemen aan onze schaatslessen, dienen zij hiervoor van tevoren wel ingeschreven te worden.

Wilt u uw kind(eren) (of uzelf) inschrijven voor de schaatslessen, vul dan onderstaande formulier in of stuur een mail naar rene@emiclaer-on-ice.nlVermeld de naam, leeftijd van de deelnemer en de voorkeur voor de dag en tijdsstip. WIj nemen contact met u op.

We hebben je inschrijving ontvangen!

bottom of page