top of page

Emiclaer on Ice zoekt versterking van het team

Wij zoeken mensen die samen met ons de Emiclaer on Ice, de leukste ijsbaan van Amersfoort, opnieuw tot een succes willen maken.

De ijsbaan is weer elke dag open van vrijdag 6 december tot en met zondag 26 januari 2020.

Wie zoeken wij?

Eigenlijk iedereen die een paar uurtjes over heeft en het leuk vind om samen met een heel team het onze schaatsers naar het zin te maken. Meer dan een paar meer uurtjes mag natuurlijk altijd. Iedereen is welkom, van jong tot oud. 

 

Waarvoor zoeken wij mensen?

Alle voorkomende werkzaamheden tijdens de ijsbaan zoals schaatsuitgifte, bij de kassa en toezicht op de ijsbaan. Dus alleen maar leuke dingen én je bent op de gezelligste ijsbaan van Amersfoort.

 

Wat bieden wij?

Een heel gezellig evenement met hele leuke collega’s en allemaal leuke bezoekers. Je werkt in shifts. Wij zorgen voor een hapje en een drankje tijdens je shift. Uiteraard mag je ook altijd gratis komen schaatsen. Ook organiseren wij een gezellige vrijwilligersavond voor alle vrijwilligers.

 

Heb je belangstelling?

Neem dan contact met onze vrijwilligers-coördinator Yvette op: bel of app naar 06 - 29 27 49 97 of mail naar vrijwilligers@emiclaer-on-ice.nl. Of vul het formulier in (aanmelden als vrijwilliger)

Heb je horecaervaring, of wil je ervaring opdoen in de horeca?

Wij kunnen je hulp ook goed gebruiken in de Vijverhut op de ijsbaan. Als je je hiervoor aanmeldt dan word je apart door de horecaondernemer benaderd voor een gesprek. 

Tip: Je komt voor je horecafunctie in aanmerking als je minimaal 16 jaar bent of ouder. 

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op!

bottom of page